Logg inn

Glemt passord?

Presentasjon av programmet Efirma.no

NY PRESENTASJON - vi inviterer dere til å se vår nye presentasjon som viser fordeler du har ved bruk av efirma.no. Vi har laget den i form av infografikk.

Registrer deg på Efirma.no

Det tar mindre enn et minutt. Etterpå inviterer vi til en opplæring som er gratis, etter som du kan begynne å føre regnskap.

Księgowość Norwegia

Regnskap i Norge har en rekke selskaper. Vi tilbyr regnskapsprogramvare for regnskap online, som lar deg holde styr på firma, utgifter og inntekter hvor som helst i verden. Vår Online bokføring hjelper mennesker å gjøre forretninger. Rimlig regnskap er et tilbud både for næringslivet og for regnskapsfirma.

Eiere av portalen tilbyr etablerings hjelp av selskapet i Norge. Med denne aktiviteten ble det opprettet online-bokføring som tilbyr regnskapprogram til det fulle omfanget. Hos oss er du trygg på at din virksomhet er i samsvar med lov og gjeldende regelverk. Alt som du skriver sjekkes og vises hvordan du kan forbedre det.

Firma i Norge

Vi hjelper fra grunnen av med å starte en firma i Norge og dens fremgang. Sette opp en virksomhet og regnskapsprogramvare opplæring kan foregå på nettet eller i vårt kontor i Akershus. Som en del av regnskap:

  • fullfører du dataene til din bedrift (en gang i begynnelsen)
  • Skriver inn dokumentene, fakturaer i systemet, så sjekker vi de
  • Du skriver inn ditt kontoutskrift vi sjekker den
  • Skriv inn betaling (hvis du har ansatte)
Resultatet: et komplett online regnskap, steg-for-steg oppgjør fra Altinn, og fremfor alt trygg på at bokføring oppfyller alle norske standarder.

Billig regnskap

Regnskapsfører i Norge kan koste flere tusen kroner, vårt program krever fra deg like mye tid som reisen til en regnskapsfører, og det er mye billigere (se prisliste). I tillegg kan du bli kjent med detaljene i regnskapet på tidspunktet for innføringen av dokumentene, slik at du kan bedre forstå hvordan å oppnå høyere inntekter fra tjenester og optimalisere kostnadene.

Abonner på regnskapsprogrammet nå og dra nytte av gratis opplæring. I tillegg, har du støtte fra oss i form av bistand via e-post, nettside, telefon og møte på kontoret. Vi står for regnskap i mer enn 10 år nå og vi bruker kun folk etter grundig utdannet regnskapsfører. Vi er ikke et aksjeselskap, vi skaper en atmosfære av samarbeid. Ring oss, og vi vil presentere detaljene.